EVENIMENTE IN A PUZZLE

De la A la Z, construim
evenimentul tău

Conferințe

Conferințele sunt cel mai bun format de eveniment pentru a comunica către publicul exterior informațiile noi, relevante și de impact despre activitatea business-ului tău. Suntem bine echipați pentru a construi un eveniment într-un spațiu business clasic, sau unul neconvențional cool și relaxant. Avem cele mai bune soluții pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele de business.

Workshop, seminar

Workshop-urile și seminariile sunt abordarea potrivită atunci când îți dorești să comunici cu echipa, cu partenerii, sau să prezinti unui public țintă informatii de impact sau un produs nou, într-o formă mai relaxată și interactivă. Acestea se pot susține într-un cadru clasic cum este sala de

conferință sau în spații mai relaxate tip HUBuri sau cafenele. Cele mai importante piese de puzzle pentru un astfel de eveniment sunt: spațiul, meniul și publicul. Și da, ne ocupăm de toate cu atenție sporită pentru atingerea obiectivelor propuse in brief.

Evenimente cu parteneri

Vrei să lansezi un nou produs, să comunici valorile companiei tale sau pur și simplu să întărești relația cu partenerii de afaceri? Atunci un astfel de eveniment este cea mai bună alegere. Poți opta pentru ceva mai restrâns sau pentru un eveniment mai amplu, cu sesiuni de socializare, conferință și program de divertisment inclus. Poate fi indoor, outdoor, sau le putem combina. Pornind de la nevoile și disponibilitatea ta, noi te ajutăm cu cele mai potrivite idei și soluții de implementare, astfel încât evenimentul să fie cu adevărat memorabil.

Offsite

O escapadă la munte sau la mare poate reprezenta un remediu perfect pentru zilele stresante de la birou în perioadele de blocaje execuționale. Locurile outdoor sporesc creativitatea și stimulează productivitarea.

Cautam si gasim spatiul perfect in care tu si colegii tai puteți lucra creativ si fără întreruperi ca sa puteti veni cu cele mai bune idei pentru proiectul vostru.

Teambuilding

Munca în echipă este un factor important pentru orice organizație, iar noi știm asta mai bine ca oricine. Suntem pregatiti cu intrebarile care ne furnizeaza informatiile esentiale despre echipa ta ca sa iti putem propune cel mai potrivit program pentru nevoile echipei tale. Nu îți face grii, nu uităm nici de distracție. Suntem adepții învățării prin joacă, așa că râsetele și voia bună nu vor lipsi de la programele propuse de noi.

Petreceri Tematice

Relațiile interumane solide stau la baza tuturor afacerilor de succes. Petrecerile tematice sunt modalitatea perfectă de a garanta distracție alaturi de colegi, parteneri și clienții, dar și o oportunitate grozavă pentru a socializa într-un cadru mai lejer. Tu gândește-te la lista de invitați și la o tematică, detaliile de organizare le rezolvam noi!

Evenimente de lansare

Un eveniment de lansare este o modalitate excelentă de a-ți prezenta cel mai nou produs sau serviciu și de a face oamenii să vorbească despre el. Misiunea noastră este să aducem elementele de care ai nevoie pentru a face din acest eveniment o experiență relevantă și memorabilă pentru participanți.

Road Show

Ai nevoie de brand awareness? Vrei să îți mărești vizibilitatea pe piață? Atunci îți propunem să iei la drum mesajul companiei tale și să îl duci în fiecare oraș care reprezintă un centru de interes pentru tine. Te ajutăm să găsești cele mai bune locații și să structurezi evenimentul într-o formă cât mai interactivă.

Strânge-ți echipa și pregătiți-vă de drum. Noi ne ocupăm de restul detaliilor și te asigurăm că evenimentul tău se va desfășura exact cum ți-ai dorit.

Evenimente Agro

Organizarea unui Eveniment Agro este pe cât de spectaculoasă, pe atât de complexă și de dificil de pus în scenă. Însă, provocările și situațiile solicitante dau naștere ideilor originale și invită la găsirea celor mai practice soluții de logistică. Ne mândrim cu peste 30 de Evenimente Agro organizate. Avem din plin experiență, expertiză și resurse necesare, sa cream un astfel de eveniment atunci cand ai nevoie.

Evenimente CSR

Evenimentele CSR au un impact mare asupra comunității și regularitatea lor este binevenită în toate companiile. Ce iti putem spune cu siguranta este ca un astfel de eveniment construieste pentru cei implicati beneficii pe termen lung la nivel de valori si angajament. Noi acordam mare atentie alegerii proiectelor de tip CSR, astfel incat acestea sa fie in deplina armonie cu valorile companiei tale.

Petreceri de Crăciun

Petrecerea pe care o asteapta cu nerabdare tot anul angajatii este Petrecerea de Craciun! Este si unul dintre tipurile noastre preferate de eveniment si aici lucram cu piese de puzzle magice si cream experiente fabuloase pentru tine. Noi, echipa Pro Events, ne echipam in spiridusi si cautam cele mai frumoase elemente de decor,

cele mai distractive momente si cel mai bun loc pentru tematica aleasa, pentru ca petrecerea ta sa fie una de tinut minte. Poate fi in. stilul unui Craciun clasic sau poate fi o petrecere urbana cu tematica extravaganta, insa orice alegi noi suntem aici, pregatiti sa transformam ideea in realitate!

Family Day

Family Day este un nou tip de eveniment care are succes pe piața din România. Este o oportunitate perfectă să aduci într-un singur loc familia de acasă cu cea de la birou. Se pot organiza jocuri, competiții și diverse actiuni de socializare, pentru a încuraja comunicarea între toți membrii Familiei.

Gala Dinner

Dacă te pregătești să celebrezi un numar mare de ani de la fondarea companiei sau doresti să îți premiezi partenerii și clienții, o cină festivă reprezintă cel mai elegant mod de a onora aceste momente. Spațiul ales, meniul, momentele de divertisment, decorul, cuvintele spuse pe scenă, atmosfera, toate sunt ingrediente speciale ce pot crea impreuna un eveniment memorabil.

Aniversări de companie

Aniversările de companie sunt oportunitatea perfectă pentru tine de a celebra un an sau mai multi ani plini de succes, sau ambele variante, de a întări relațiile dintre angajați si de a le mulțumi pentru efortul depus pe parcursul anului și realizările obținute. În funcție de cerințele și nevoile tale specifice,

vizualizam locul si abordarea potrivite pentru acest eveniment, alegem activitati si cuvinte inspirationale si emotionante, punem piesele cap la cap si cream un eveniment de impact, care sa marcheze semnificativ momentul special.

Toate serviciile într-un singur loc.

Puzzle cu puzzle, ne conectăm cu Profesionalism.