SUMMIT AGRO ROMANIA

Portofoliu | Clienti, SUMMIT AGRO ROMANIA
ANTERIOR
client

SUMMIT AGRO ROMANIA

SUMMIT AGRO ROMANIA aparține grupului de companii cu capital japonez Sumi Agro Europe, care la rândul sau aparține SUMITOMO CORPORATION din Japonia, iar in 2017 a aniversat 20 de ani de activitate pe piața din Romania.

SUMITOMO CORPORATION a luat fiinta in 1919, bazându-se pe îndelungata experiență SUMITOMO, ale cărei baze au fost puse în urmă cu patru secole, prima companie fiind creata inca din 1630; si se numara printe cele mai mari corporatii din Japonia. Activeaza in domenii diverse precum: comert, minerit, constructii, finante, imobiliare, telecomunicatii etc. Este prezenta in peste 130 de locatii in 66 de tari si are peste 73.000 angajati.

Summit Agro Romania are ca obiect principal de activitate comertul cu produse de protectia plantelor, fertilizanti, biostimulatori si produse pentru combarete biologica si reprezinta in Romania un numar de peste 40 producatori de produse agrochimice.

Misiunea Summit Agro Romania este de a se integra in agricultura din Romania si de a pune la dispozitia partenerilor sai solutii performante, reprezentate de produse de protectia plantelor si fertilizanti de inalta calitate, create in urma unor ample activitati de cercetare-dezvoltare de inalta performanta.

NUMAR EVENIMENTE

1

Proiecte SUMMIT AGRO ROMANIA

PORTOFOLIU | EVENIMENTE
ANTERIOR