TEAM IN A PUZZLE

Pregătiți pentru imprevizibil

DESPRE NOI

Pro soluții inovative și
complete în organizare

Suntem o echipă orientată către găsirea celor mai bune idei și soluții de implementare a evenimentelor corporate. Ajutăm companiile să comunice, să crească, să se conecteze și să fie vizibile. Ne bucurăm de parteneriate îndelungate alături de clientii noștri și

suntem încântați să fim antrenați în provocări noi. Atenția la detalii ne definește. Vizualizăm evenimentele în avans, le pregătim pentru fiecare scenariu posibil și suntem pregătiți cu piese de puzzle care să dubleze soluțiile în situațiile neprevăzute.

piesă cu piesă, construim un puzzle perfect pentru EVENIMENTUL TĂU.

Totul este posibil datorită curajului și pasiunii a doi oameni, care au decis să iasă din zona de confort acum 15 ani și au creat o agentie de organizare a evenimentelor corporate.

De ce
„events in a puzzle”?

experți în comunicare si gestionarea resurselor

Comparăm evenimentele pe care le organizăm cu un puzzle complex, care conectează experți și servicii din domenii multiple.

Misiunea noastră este să ne asigurăm că fiecare piesă de puzzle se armonizează cu celelalte și creează o imagine de ansamblu perfectă.

SERVICIISERVICII
UN PROCES creativ-interactiv

Etapele colaborării cu

Pro Events

Punem la baza oricărui eveniment un joc de puzzle în care imaginea rezultată ilustrează cu exactitate brief-ul clientului. Dar haide să povestim mai exact!

1. Meet & Brief

Se ia o echipă fantastică (noi) și un client foarte deschis la idei și sugestii (tu) și se creionează un BRIEF complet pentru o imagine de ansamblu a evenimentului dorit.

2. Plan & Budget

Întreaga echipă Pro Events pornește la drum cu un întreg arsenal de tehnici de negociere deprinse de-a lungul timpului. Contactăm cei mai buni specialiști de pe piață din domeniile necesare, obținem cele mai bune oferte și conturăm cel mai optim buget, tinand cont de toate cerintele briefului.

3. Connecting pieces

Atunci când clientul răspunde pozitiv la bugetul ofertat, echipa Pro Events se apucă de treabă cu entuziasm și mult spor și construiește cel mai potrivit  puzzle. Mai exact, pornind de la conceptul agreat, ne sincronizăm cu toți furnizorii, adunam la un loc toate piesele evenimentului și aranjăm totul până la cele mai mici detalii, conform unei tematici prestabilite: locație, elemente de branding și decor, mobilier, activități, divertisment, catering, scenă, ecran, sunet, lumini, transport, cazare etc. Cu alte cuvinte: adrenalină, implicare, atenție, pasiune și praf magic, coordonare cu întreaga echipă și multe multe ore de muncă. Un proces foarte elaborat pe care tu nu îl vezi, dar noi știm că ai stii ca exista și că ne apreciezi pentru tot efortul depus in a crea evenimentul perfect.

4. Happening

După ce am construit piesă cu piesă intreaga planificare a evenimentului intr-o imagine completa, urmează o altă desfășurare de forțe și anume ziua (sau zilele) de derulare a evenimentului. Este punctul culminant al poveștii noastre și recompensa mult așteptată. Atunci când evenimentul iese bine (și iese intotdeauna bine), noi (echipa fantastică) simțim pe deplin satisfacția muncii noastre, iar tu (clientul) ești încântat de rezultat și fericit că ți-ai urmat intuiția și ai ales să lucrezi cu noi.

5. Follow-up & Wrap-up

Un eveniment fabulous merită un follow-up serios. Strângerea pieselor de puzzle sau “wrap-up-ul” cum spunem noi se întâmplă în zilele post eveniment. Finalizăm componentele administrative și așteptăm cu entuziasm feedback-ul tau. Fiecare experiență de eveniment în puzzle ne pregătește pentru o nouă provocare. Considerăm constructiv și important să analizăm împreună rezultatul colaborării noastre.

PRO EVENTS

Creatori de evenimente,
gândite în puzzle

ECHIPA PRO EVENTS
team_image

Alina VLĂDILĂ

MANAGING PARTNER

Vrea si vrea urgent. Este mereu in mijlocul actiunii si are grija ca toata masinaria Pro Events sa functioneze la turatie maxima. Este foarte analitica, orientata spre solutii, atenta atat la nevoile partenerilor, cat si ale echipei si furnizorilor. Sare oricand in ajutorul cui are nevoie. Este foarte sensibila si iubeste tot ce misca, de la fluture la om.

team_image

Diana CREȚU

EVENT MANAGER

Pro activa, echilibrata si interesata intotdeauna de ambele versiuni ale fiecarei povesti. Creativitatea ei aduce un suflu proaspat in agentie. Este curioasa sa afle tot ce este inovator pe piata si cum poate fi integrat acest nou in business-ul nostru. Perfectionista si spirit independent cauta intotdeana varianta cea mai buna pentru implementarea evenimentelor ca satisfactia clientului sa fie maxima.

team_image

Iulia PALADE

EVENT COORDINATOR

Este un mix care te tine in priza: iubeste rock-ul si negrul, insa stie sa aleaga culoare si finete atunci cand gandeste decorul unui eveniment si identifica usor detaliile importante care fac diferenta. Este pragmatica si foarte prompta cand vine vorba de respectarea deadline-urilor. Foloseste cuvinte putine si in vorba si in scris, are simt practic accentuat si o creativitate copilaroasa.

team_image

Diana RAICU

EVENT COORDINATOR

The working machine, extrem de dinamica, punctuala, mereu pusa pe treaba. Nu poate sta locului si pune toata energia in ce are de facut.

team_image

Ovidiu CONSTANTINESCU

TECHNICAL SPECIALIST

Nume de scenă Capsă, extrem de implicat și muncitor, cu glumele la el, pregătit și pe fază pentru toate situațiile neprevăzute, atât pe tehnic, cât și pe întreg evenimentul. Pornește greu, dar rezistă foarte mult și are enorm de multă răbdare. Este pregătit pentru orice provocare la evenimente, iar când totul este liniștit, trece cu brio de provocările din jocurile de pe telefon și nu numai.

team_image

Oana BOERU

TEAM & EVENT MANAGER

Este locomotiva din fata careia trebuie sa te dai daca are mai mult de un eveniment in desfasurare. Deadline-ul, comunicarea si planificarea sunt 3 instrumente de lucru pe care le considera esentiale pentru orice eveniment. Isi iubeste la maxim echipa si savureaza fiecare eveniment construit impreuna. Daca stai pe langa ea, sigur o sa te molipsesti de rasul si de pasiunea ei pentru mancare.

team_image

Lucian ASANACHE

EVENT COORDINATOR

Este versiunea 2.0 a echipei. Team player, proactiv si foarte atent la detalii. Invata rapid si se adapteaza rapid la situatii neprevazute. Creativ si entuziast, cauta mereu noi metode de abordare si implementare a unei idei. Este intotdeauna prezent cand ai nevoie de el, are focus si viteza pe ceea ce face si nu se lasa pana nu finalizeaza asa cum trebuie.

team_image

Adi POPA

TECHNICAL MANAGER

The master of sound & video, foarte tehnic si organizat, punctual si instruit in tot ce inseamna un eveniment. Inovativ cand vine vorba de solutii si mereu in cautare de gadget-uri noi care sa faca evenimentul mai interesant. E acolo intotdeauna pentru echipa si pentru client, cu glumele in buzunar, si nu pleaca, nu doarme, nu mananca pana cand nu iese totul perfect.

team_image

Mihai VARGA

VIDEO TECHNICIAN

Mihăiță, cum ii zicem toți, are un simt al umorului bine dezvoltat și este la fel de implicat și muncitor precum colegii lui. Este orientat spre soluții, nu are stare și este la curent cu noile tehnologii. Îi plac jocurile video și este mare mare iubitor de ciocolată.

Vrei o organizare profesionistă a evenimentului tău?

Stabilește o întâlnire cu noi!
CONTACTCONTACT