SERVICII FĂRĂ CUSUR

Soluții inovative și complete
pentru evenimentul tău

Vizualizăm, conturăm, planificăm, bugetăm și organizăm cele mai complexe evenimente corporate. Suntem concentrati pe rezultate, eficienta si experiente complete, si ca acest lucru sa se intample lucram cu cei mai buni furnizori din domeniu. Numai asa putem pune la dispoziție un management de proiect la 360° pentru orice eveniment corporate.

Concept și Tematică

Un eveniment cu un concept bine definit este un eveniment de impact, care comunică un mesaj puternic despre compania ta. Pornind de la brief-ul tău, cautam tema, abordarea si cel mai potrivit concept pentru ca evenimentul tau sa isi atinga obiectivele vizate.

Planificare de buget

Suntem conștienți că o ofertă bună este extrem de importantă pentru tine, fapt pentru care negociem și optimizăm bugetul evenimentului la forma dorita si agreata. Avem o gamă vastă de colaboratori din toate domeniile de interes și găsim ofertele care sa se potriveasca bugetului tau.

Alegerea locației

Locația este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui eveniment. Avem o baza de date consistenta si permanent actualizata din care putem selecta spatiile potrivite pentru fiecare tip de eveniment pe care ai nevoie sa il organizezi. Odata facuta selectia, le vizitam impreuna si alegem locul care se potriveste cel mai bine tuturor cerintelor briefului.

Servicii de Transport

Asigurăm transportul pentru transferuri locale sau  la distanta, pentru deplasari de weekend sau pentru deplasari pe durata intregului eveniment, fie el off-site, team building sau conferinta.  Putem furniza de la masini mici si de lux, pana la autocare, toate selectate in functie de nevoile punctuale ale evenimentului.

Branding de eveniment

Evenimentul pe care îl organizăm poate reprezenta cartea de vizită a companiei tale. De aceea, punem accent pe detaliile care fac diferența de la inceputul pana la finalul evenimentului și ne asigurăm să pregătim materialele promoționale adecvate – de la invitații, pliante, roll-ups si meniuri, pana la foto-cornere, mesh bannere si cadouri personalizate. Iti prezentam cele mai bune idei si solutii de productie, pentru ca evenimentul tau sa aiba vizibilitatea si impactul dorit.

Servicii de Divertisment

Pe cât de serioși suntem atunci când vine vorba de deadline-uri și implementare, pe atât de încântați suntem atunci când trebuie să încorporăm un moment de divertisment în evenimentul tău. Muzică live, dans artistic, momente de acrobație, degustări de vin, momente de magie, stand-up comedy, jocuri tip casino, activari interactive – indiferent de profilul evenimentului, te asigurăm că găsim cea mai bună variantă ca evenimentul tău să rămână memorabil.

Mobilier & Logistică

Fie că vorbim de evenimente indoor sau outdoor, de locații mici și cochete sau de spații mari și impunătoare, de tematici retro sau futuriste, noi gestionăm toată logistica necesară: de la piese de decor vintage, pana la piese de mobilier voluminoase, de la flori de pus pe masa pana la paleti pentru decor industrial.

Servicii Foto & Video

Fotografii bine făcute sau un video scurt, dar de impact sunt două ingrediente care nu ar trebui să lipsească de la evenimentul tău. Ne asigurăm că povestea evenimentului va fi surprinsă în cele mai frumoase si graitoare imagini. Indiferent de canalele de comunicare pe care le folosești, vom prelucra materialele media într-un mod care să îți întărească vizibilitatea și să te ajute la o comunicare post-eveniment.

Sunet și lumini

Lucram cu cei mai buni specialiști din domeniu, pentru ca vrem sa asiguram pentru evenimentul tau echipamente si solutii integrate, de inalta calitate, pentru sunet si lumini. Stim cat de important este sa fii bine auzit atunci cand ai ceva semnificativ de spus si stim cat de important este sa fii vazut atunci cand ai un public care trebuie sa te urmareasca cu atentie. Indiferent de tipul de eveniment dorit, noi știm exact cum să te facem auzit și cum să te punem în lumina reflectoarelor.

Ecran led

Daca vrei impact, daca vrei sa surprinzi publicul, daca vrei ca brandul tau sa fie cu adevarat vizibil pe toata durata evenimentului, atunci ecranul digital este ce ai nevoie. Marimea poate fi ajustata pentru spatii mici, mari, inguste sau lungi, inalte sau joase. Gasim impreuna varianta care sa scoata evenimentul tau in evidenta.

Scenotehnică

Fie că este vorba despre un eveniment în aer liber sau în interiorul unei locații,  ai nevoie de o scenă sau de un podium modular care iti va permite  sa integrezi in evenimentul tau momente speciale precum discursuri, acordare de premii, spectacol live sau o introducere de bun venit.

Vrei o organizare profesionistă a evenimentului tău?

Stabilește o întâlnire cu noi!
CONTACTCONTACT